marți, 25 decembrie 2007

Suplimentul nutritiv biologic activ
ICAN

Producător: Laboratoarele biofarmaceutice din TIANJING China
tianshi@tiens.ro, tianshiROM@yahoo.com
tel 0741340740 / 0722588084



In cartea chinezeasca “Planta salvatoare de vieti in caz de seceta” se scria ca planta Ginostema se folosea pentru inlaturarea proceselor inflamatorii, scaderea temperaturii inalte, in cazul otravirilor, la fel si pentru tratarea hepatitei infectioase; in anii secetosi, fara recolta, Ginostema se folosea ca hrana.

Planta Ginostema cu cinci frunze (Gynostema pentafilium) este o liana care creste in padurile muntilor Chinei. Studierea Ginostemei a inceput in anii 70 de catre savantii japonezi, care au constatat ca substantele extrase din aceasta planta - saponine, sunt la fel de active ca cele ale Ginsengului, numai ca continutul de saponine in Ginostema este de 4 ori mai mare decat in Ginseng. Daca in Ginseng sunt aproape 20 de saponine, in Ginostema sunt 84. Se stie ca saponinele sunt compusi organici naturali (glicozide), care participa in parte la sinteza hormonilor. Ca rezultat al multiplelor cercetari, in acelasi timp in China s-a dovedit ca Ginostema poate avea un efect pronuntat de insanatosire in cazul imbolnavirilor sistemului cardiovascular, bolilor oncologice, SIDA, la fel si in situatiile de stress. Cu sustinerea Comitetului de Stiinta al Statului Chinezesc, Ginostema a primit o pretuire inalta din punct de vedere al calitatii, o inalta apreciere a primit si din partea Organizatiei Mondiale de Mentinere a Sanatatii.

Suplimentul bioactiv ICAN este preparat de catre Corporatia TIANSHI pe baza celor mai noi tehnologii. Planta aceasta contine saponine, beta-caroten, acid ascorbic, vegetale biologic active cu calitati de adaptare si antioxidare. Saponina este extrasa din frunzele Ginostemei care creste in padurile din zonele muntoase in care tot timpul sunt in ceata. Saponina are capacitate de adaptare la fel ca si Ginsengul.

Saponina Ginostemei in secolul XXI poate sa devina principala substanta activa prin folosirea careia se vor putea vindeca boli ca: boala vaselor sanguine, diabet, bolile de stress, bolile canceroase, SIDA .

COMPONENTE DE BAZA:
• Caroten ( provitamina A) – 88 %
• Saponine din Ginostema cu cinci frunze – 7,5 %
• Vitamina C 2%
• Pentafilin - 2,5 %

CALITATILE DE BAZA :

• Activeaza procesele de schimb din organism, coboara nivelul de lipide (grasimi) si al zaharului din sange, preintampina acumularea grasimilor, dezvoltarea ateroscelozei, mareste activitatea si viteza sintezei proteinelor, accelereaza regenerarea celulelor ficatului, impiedica dezvoltarea ulcerului

• Fiind un puternic antioxidant, preintampina dezvoltarea procesului cancerigen, ajuta la restabilirea celulelor deja acaparate de cancer. Este prescris pentru stoparea si inhibarea bolilor cancerigene.

• Ficatului, plamanilor, colului uterin, la fel si melanomei (procesul de inhibitie merge de la 20% si ajunge pana la 80%)

• Saponinele Icanului detin calitatea de a se alipi de radicalii liberi si de a-i scoate din organism, asigurand activitatea normala a celulelor, prelungirea vietii celulelor.

• Mareste nivelul imunitar, ajutand la marirea numarului de limfocite din sange.

• Luand parte la schimbul de substante si la formarea reactiilor, reflexelor de acomodare a organismului, asigura homeostaza - stabilitatea mediului interior al organismului.

• La fel ca Ginsengul, dar mult mai eficient, mareste functia organelor genitale, inclusiv potenta la barbati, tonifica rinichii

• Marind elasticitatea capilarelor, imbunatateste microcirculatia tesuturilor miocardului si creierului , la fel, micsorand trombocitogeneza, preintampina trombogeneza.

• Mareste imunitatea organismului contra imbolnavirii si oboselii. Saponina poate sa regleze automat starea de insomnie si starea de oboseala, deoarece contine o mare cantitate si doua tipuri de componenti activi: Rb si Rg. Ca rezultat, normalizeaza somnul, indeparteaza durerile, armonizeaza starea psihica. Ajuta la marirea celulelor limfatice. Prelungeste cosiderabil viata celulelor si mareste cantitatea celulelor genetice, normalizeaza activitatea celulelor tuturor organelor si tesuturilor, preintampina aparitia parului sur.

• Tonifica organismul, mareste rezistenta, stabilitatea fata de stresuri de orice fel si fata de schimbarea conditiilor meteorologice.

• Ajuta la eliminarea substantelor nocive din organism, a produsului intoxicatiei cancerigene, toxinele microbiene si virotice, preparatelor medicamentoase, la fel si alte toxine, inclusiv radionucleizii.

• Are calitate de actiune bactericida , inclusiv in cavitatea bucala, inlaturand mirosul neplacut din gura, protejeaza si intareste dintii.

• Imbunatateste ventilatia plamanilor, afluxul de oxigen in plamani, mareste rezistenta in conditiile de insuficienta de oxigen.

• Protejeaza de iradierea radioactiva, este un filtru natural al razelor ultraviolete.

• Imbunatateste microcirculatia celulelor cortexului cerebral.

UTILIZARE:
1. Ca mijloc de tonifiere generala.
2. Ca mijloc de distrugerea si stoparea bolilor canceroase.
3. Inlaturarea durerii si al stresului.
4. Efect calmant.
5. Micsorarea, scaderea nivelului de grasimi in sange.
6. Saturarea puternica a tesuturilor organismului cu oxigen.
7. Marirea functiilor organelor sexuale.
8. Incetinirea procesului de imbatranire.
9. Scaderea nivelului de zahar in sange.
10. Regenerarea celulelor ficatului.
11. Marirea elasticitatii vaselor capilare.
12. Ca antioxidant foarte puternic (tiopolifenolul).

CONTRAINDICATII:
Contraindicatii absolute nu are.
Se va folosi cu atentie de catre oamenii cu tensiune arteriala inalta.
Nu se recomanda a se folosi dupa ora 16 00 , in special in cazul dereglarii somnului.

MOD DE UTILIZARE:
• Inainte de a folosi Icanul, se recomanda ca timp de 10-14 zile sa se foloseasca Biocalciu, Cordiceps si Chitosan simultan pentru eliminarea rezidurilor si substantelor toxice din organism, in special pentru persoanele care depasesc varsta de 60 de ani.
• De inceput ingerarea de la o capsula o data/zi timp de 5 zile, pe urma cate 2 capsule /zi timp de 5 zile, pe urma cate 3 capsule/zi
• Tratamentul dureaza o luna

FORMA DE PREZENTARE: 150 capsule, a 400 mg/ cutie

Niciun comentariu: